O nama

Preduzeće KMC Company DOO je osnovano krajem 2001 sa ciljem da na teritoriji Jugoslavije predstavlja francusku korporaciju Leroy-Somer iz Angoulema, jednu od vodećih svetskih proizvođača elektromotorne opreme, članicu svetsko poznate grupacije EMERSON iz SAD.
Kao zvaničan uvoznik i distributer Leroy-Somer za Srbiju, Crnu Goru i BiH nudimo tržištu opremu vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cenama u odnosu na adekvatne proizvode ostalih renomiranih proizvođača.

Osnivanje KMC Company DOO je bio logički nastavak i prelazak na višu formu organizacije a proistekao na osnovu 15 godišnjeg iskustva servisa industrijske opreme (Drive Tech osovan 1987 godine, u vlasništvu Krivek Gabor dipl.el.ing.) koji je pored servisne delatnosti vršio izradu regulisanih pogona i pružao stručnu pomoć oko sagledavanja problematike u raznim industrijskim pogonima i učestvovao u realizaciji istih.

Od 16.07.2011. prvi smo ponudili tržištu motore sa visokim stepenom korisnog dejstva tipa LS2/IE2 po najnovijim standardima definisanim po direktivi ErP za uštedu energije. Ulaganje u kupovinu u ove proizvode se vrlo brzo isplati. Za izračunavanje isplativosti ovakvog ulaganja možete upotrebiti priložene programe.

Kalkulator isplativosti

Pored toga već smo i sada spremni i u mogućnosti isporučivati motore po trenutno najvišim stepenom korisnog dejstva klase IE3 sa pripadajućim regulatorima čija upotreba je propisana Evropskom Direktivom koja stupa na snagu od 01.01.2015.

Svim našim sadašnjim kao i budućim poslovnim partnerima nastavljamo tradiciju zamene motora po principu staro za novo i to bez obzira na proizvođača.

Fabrička garancija proizvoda Leroy-Somer na motore i prenosnike je 18 meseci, dok na regulatore po fabričkoj specifikaciji, što pokazuje kvalitet proizvoda. Servis i rezervni delovi su obezbeđeni kako za nove tako i za stare proizvode definisanog u garantnoj deklaraciji proizvođača.
 Garancija na proizvode Leroy-Somer je internacionalna, što proizvođačima opreme koji u svoje proizvode ugrađuju ove sklopove, a prodaju ih van teritorije Srbije, obezbeđen servis i tehnička podrška LS predstavnika u zemlji   ili od starane najbliže LS centrale, gde je ta oprema isporučena .

Za rešavanje vaših tehničkih problema, stručne savete, pitanja pozovite nas!

S poštovanjem
Krivek Gabor dipl.el.ing.
direktor

Prodajna mreža

Emerson group